Saturday, January 3, 2009
ပါ၀င္ေသာပစၥည္းမ်ား
ဂ်ံဳ - ၁ ခြက္ (၈-ေအာင္စခြက္) (ဆန္မွဳန္႕ႏွင့္လည္း အသံုးျပဳႏိုင္ပါသည္။)
ေရ - ၂ ခြက္
Brown Sugar - ၁ ခြက္
(ျပာရည္) ဇြန္းႀကီး - ၁ ဇြန္း
လုပ္ပံုလုပ္နည္း
ေရာေမႊ၍ ဘန္းထဲသို႕ေလာင္းထည္းၿပီး ေပါင္းအိုးႏွင့္ ေပါင္းပါ။
Labels: ျမန္မာ့သေရစာမုန္႕လုပ္နည္းမ်ား
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment