Saturday, January 3, 2009
ပါ၀င္ေသာပစၥည္းမ်ား
သီးေမႊးငွက္ေပ်ာသီး - ၁၀လံုး
သၾကား - ၁.၅ ခြက္
ဆန္မွဳန္႕ - ၁ ခြက္
လိပ္ျပာတံဆိပ္ PANDA ငွက္ေပ်ာဆီလိုသေလာက္
အနံ႕အနီေရာင္
ဆားအနည္းငယ္
ဘိန္းေစ့အနည္းငယ္
အုန္းႏို႕ - ၁ ဘူး
ဲျပဳလုပ္နည္း
အားလံုးသမေအာင္ ေရာေမႊ၍ ဆီသုတ္ထားေသာ ဘန္းထဲသို႕ ေလာင္းထည့္၍ဖုတ္ပါ။ မ်က္ႏွာျပင္ကိုဘိန္းေစ့ျဖဴးပါ။
Labels: ျမန္မာ့သေရစာမုန္႕လုပ္နည္းမ်ား
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment