Saturday, January 3, 2009
ပါ၀င္ေသာပစၥည္းမ်ား
ၾကက္ဥ (အကာမပါ) အႏွစ္ - အလံုး ၃၀
ႏို႕ဆီ - ၁ဘူး (သို႕) ၁.၅ ဘူး
ႏို႕စိမ္း - ၂ဘူး
ဆားအနည္းငယ္
ျပဳလုပ္နည္းမ်ား
ပါ၀င္ေသာပစၥည္းမ်ားကို အားလံုးေရာၿပီး သမေအာင္နာနာေမႊပါ။ ေထာပတ္ခပ္ထူထူ သုပ္ထားေသာ ဘန္းထဲသို႕ ေလာင္းထည့္၍ မ်က္ႏွာျပင္နီလာသည္အထိ အေပၚမီး ေအာက္မီးႏွင့္ ဖုတ္ပါ။ ေအာက္ဘက္မတူးေစရန္ ပူတင္းဘန္းထက္ႀကီးေသာ ဘန္းတစ္ခုထဲတြင္ ေအာက္ခံေရအနည္းငယ္ထည့္၍ ဖုတ္လွ်င္ ပိုအဆင္ေျပပါသည္။
Labels: ျမန္မာ့သေရစာမုန္႕လုပ္နည္းမ်ား
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment