Saturday, January 3, 2009
ပါ၀င္ေသာပစၥည္းမ်ား
Knox Gelatine - ၁၂ ထုပ္
ႏြားႏို႕ (၈) ေအာင္စ - ၁ခြက္
ႏို႕ဆီ - ၁.၅ဘူး
ႏို႕စိမ္း - ၂ဘူး
အုန္းႏို႕ - ၂ဘူး
Panada အနံ႕အစိမ္းေရာင္ - ဘူးတစ္၀က္
ဆားအနည္းငယ္
ျပဳလုပ္နည္းမ်ား
အားလံုးကိုသမေအာင္ေမႊၿပီး က်ိဳပါ။ က်ိဳေနစဥ္ မီးသိပ္မျပင္းပါႏွင့္၊ အဆက္မျပတ္ေမႊပါ။ မတူးေအာင္သတိထားပါ။ ပြက္ပြက္ဆူလာလွ်င္ ဘန္းထဲသို႕ ေလာင္းထည့္ပါ။ အေအးခံပါ။
Labels: ျမန္မာ့သေရစာမုန္႕လုပ္နည္းမ်ား
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment