Saturday, January 3, 2009
ပါ၀င္ေသာပစၥည္းမ်ား
ပေလာပီနံျခစ္ၿပီးသား - ၂ထုပ္
Young Coconut အုန္းသီးမွဳန္႕ - ၁ထုပ္
ႏို႕ဆီ - ၁လံုး
အုန္းႏို႕ - ၁ဘူး
ၾကက္ဥ - ၃လံုး
သၾကားလိုသေလာက္ - ၂ခြက္ (ႏို႕ဆီထည့္လွ်င္ သၾကားထည့္စရာမလို)
ေထာပတ္အနည္းငယ္
ဆားအနည္းငယ္
ျပဳလုပ္နည္းမ်ား
ေထာပတ္နည္းနည္း၊ ဆားနည္းနည္းျဖင့္ သမေအာင္ေမႊ၍ ေထာပတ္ဆီသုတ္ထားေသာ ဘန္းထဲသို႕ေလာင္းထည့္ၿပီး အေပၚမီး ေအာက္မီးႏွင့္ ဖုတ္ပါ။ (ၾကက္ဥ ၂လံုးထည့္ေမႊပါ။) ၾကက္ဥမထည့္လွ်င္ စီးစီးေလးစားႏိုင္သည္။ ၾကက္ဥထည့္လွ်င္ ပြသည္။
Labels: ျမန္မာ့သေရစာမုန္႕လုပ္နည္းမ်ား
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment