Saturday, January 3, 2009

ပါ၀င္ေသာပစၥည္းမ်ား
Knox Gelatine - ၁၂ ထုပ္
ႏြားႏို႕ (၈) ေအာင္စ - ၁ခြက္
ႏို႕ဆီ - ၁.၅ဘူး
ႏို႕စိမ္း - ၂ဘူး
အုန္းႏို႕ - ၂ဘူး
Panada အနံ႕အစိမ္းေရာင္ - ဘူးတစ္၀က္
ဆားအနည္းငယ္

ျပဳလုပ္နည္းမ်ား
အားလံုးကိုသမေအာင္ေမႊၿပီး က်ိဳပါ။ က်ိဳေနစဥ္ မီးသိပ္မျပင္းပါႏွင့္၊ အဆက္မျပတ္ေမႊပါ။ မတူးေအာင္သတိထားပါ။ ပြက္ပြက္ဆူလာလွ်င္ ဘန္းထဲသို႕ ေလာင္းထည့္ပါ။ အေအးခံပါ။

0 comments: