Saturday, January 3, 2009

ပါ၀င္ေသာပစၥည္းမ်ား
ပေလာပီနံျခစ္ၿပီးသား - ၂ထုပ္
Young Coconut အုန္းသီးမွဳန္႕ - ၁ထုပ္
ႏို႕ဆီ - ၁လံုး
အုန္းႏို႕ - ၁ဘူး
ၾကက္ဥ - ၃လံုး
သၾကားလိုသေလာက္ - ၂ခြက္ (ႏို႕ဆီထည့္လွ်င္ သၾကားထည့္စရာမလို)
ေထာပတ္အနည္းငယ္
ဆားအနည္းငယ္

ျပဳလုပ္နည္းမ်ား
ေထာပတ္နည္းနည္း၊ ဆားနည္းနည္းျဖင့္ သမေအာင္ေမႊ၍ ေထာပတ္ဆီသုတ္ထားေသာ ဘန္းထဲသို႕ေလာင္းထည့္ၿပီး အေပၚမီး ေအာက္မီးႏွင့္ ဖုတ္ပါ။ (ၾကက္ဥ ၂လံုးထည့္ေမႊပါ။) ၾကက္ဥမထည့္လွ်င္ စီးစီးေလးစားႏိုင္သည္။ ၾကက္ဥထည့္လွ်င္ ပြသည္။

0 comments: